Vårt passionerade Fox & friends team

Elisabeth
Ansvarig Like a Fox Göteborg: Elisabeth Bernstein I elisabeth@likeafox.se I +46 (0) 708 64 44 12

 

Med stark passion för Möten och events har drömmen alltid varit att  tillsammans med de bästa i branschen se till att skapa glädje och inspiration genom våra möten och events.

Som civilekonom i bakgrunden och med många års erfarenhet både som eventköpare såväl som från byråsidan har jag ansvarat för flera olika typer av events, sponsor- och kundaktiviteter. Just variationen av olika typer av möten och events är det som gör våra uppgifter extra roliga. 

Min ambition är alltid att  kunna ge mer än det som förväntas till våra kunder och partners. Att alltid vara steget före, arbeta på ett smart sätt tillsammans med både kunder och partners så vi tillsammans lyckas leverera hög kvalitet i alla led.

Vi samarbetar gärna med duktiga partners som kan hjälpa oss att förverkliga våra drömmar.

Vår målsättning är att det alltid ska vara  kul att jobba med oss. Med positiv energi och högt driv har vi alltid ambitionen att leverera det bästa för våra kunder och överraska dem med det lilla extra. 

Att kunna vara med och påverka vår omvärld på ett positivt sätt är en bonus. Vi har alltid miljö och hållbarhet i fokus och vi ser till alltid presentera hållbara lösningar för våra kunder.

woman-2563474_1920

Jag började mitt jobbäventyr som projektledare av events– både i Sverige och utomlands. 

I flera av mina roller har jag axlat ansvaret för kontraktsförhandlingar med leverantörer runt om i världen och skapat reseprogram samt eventprogram för hundratals gäster.  

Rollen som projektledare är utmanande och spännande, det är enligt mig ett av de roligaste jobben man kan ha där man utmanas och utvecklas konstant. Några av mina styrkor som eventprojektledare är kontraktsförhandling, kreativ problemlösning, logistikhantering och anpassningsförmåga – man behöver kunna se projektet från alla sidor, vara kreativ och kunna hitta lösningar i alla lägen för alla parter. 

När vi planerar ett evenemang strävar vi efter att skapa något som överträffar kunden och gästernas förväntningar och att inkludera det där lilla extra som lyfter deras upplevelse.  Just det som vi på Like A Fox Events alltid strävar efter – att skapa ”moments” om och om igen. 

Vi strävar alltid efter att få en bra kontakt med kunder såväl som leverantörer, vi tror på att forma trygga relationer med båda parterna för att skapa framgångsrika möten och evenemang. 

Vi är dina experter

Vi är ett nätverk av konsulter med olika kunskaper och erfarenheter att plocka in för att planera och genomföra ett framgångsrikt evenemang. Det ska vara enkelt och effektivt för dig att välja exakt de resurser som du har behov av. Via vårt nätverk Fox & friends ser vi till så att du får den expertis kunskap som just du behöver för att leverera ett framgångsrikt möte och evenemang. Vad är det då för kompetens som finns i vårt Fox & friends nätverk? Jo egentligen alla de delar som behövs mer eller mindre för att genomföra ett framgångsrikt evenemang. Nedan följer några av våra expertområden. 

Kreativt innehåll & koncept

  • Projektledning
  • AD och Copy
  • Produktion och uppbyggnad
  • Teknik 
  • Digitala och hybrida möten 

Besök dina Fox & friends

Like a Fox har kontor  i Göteborg men i vårt nätverk har vi partners över hela landet som kan vara behjälpliga vid planering av ditt evenemang. 
Och stay tunned… för snart har vi fler partners i vårt härliga nätverk.. 

Bli våra Event vänner

Vi vill gärna bjuda in dig till vårt nätverk Fox & friends! Om du har samma passion och intresse som oss för evenemang och härliga upplevelser så maila oss gärna på hello@likeafox.se.

Önskar du få tips och råd kring dina möten och evenemang? Vi hjälper gärna till. Du får gärna  bli våra Event vänner på våra sociala medier kanaler så får du möjligheten att ta del av värdefulla tips, event trender samt erbjudanden som kan vara värdefulla för dig för att leverera ett framgångsrikt event och resultat.

Vi på Like A Fox hjälper gärna dig att planera för att uppnå bästa eventet och ge dig bästa villkor för ditt event utan en större investering. Du kan kontakta oss för hjälp och rådgivning kring ditt event oberoende vart du befinner dig i landet, storlek på verksamheten. 

Vi samarbetar med flera olika frilansare och event experter runt om i landet. 

Kontakta oss eventkonsulter på Like a Fox Event.

Med lång erfarenhet och selektivt utvalda experter kring events och förhandling så kan vi erbjuda event produktion till högsta kvalitet med bästa möjliga villkor som dessutom kan resultera i besparingar och utrymme för flexibilitet.