Trender inom mötesindustrin och hållbara event

Vilka är trenderna inom mötesindustrin och insikter behöver du tänka på när du planerar för ett lyckat event? Vi hjälper dig gärna med trendspaning. Hållbarhet är ett område att fundera över vid planering av ditt event både för företag, kunder samt besökare. Det ställs allt högre krav på att säkerställa att vi tar ansvar och ser till att merparten av event materialet återanvänds. Ej miljövänliga produkter plockas bort i eventet såsom exempelvis plastkoppar, banners, mässtånd, merchandises, give-aways, möbler och grafik och material som inte går i linje med vårt samhällsansvar. Vidare efterfrågar kunder allt oftare efter en ekologiskt och vegetarisk matupplevelse. Det finns generellt ett större intresse för att veta mer kring matens ursprung. Närproducerat klingar ofta bra.

Like A Fox arbetar ständigt med fokus på hållbara event och att säkerställa att detta går i linje med kundernas och besökarnas förväntningar. Ett event kan innebära stor påverkan på miljön och vi ser till att alltid minimera påverkan, ser till att arbeta med alla parametrar kring hållbarhet samt uppmärksammar vi alltid gästerna på att leva mer hållbart under självaste genomförandet. Kommunikationen kring hållbarhet börjar redan tidigt i planeringsfasen och genomsyrar därefter hela eventet utan att påverkar kvaliteten.


Är du intresserade av att planera hållbara event?

  1. Vi hjälper dig gärna med planeringen av hållbara eventlösningar tillsammans med dig. Hur kan vi anpassa strategin utifrån din affärsmodell och just ditt behov? Vad är viktigt för dina gäster och din omgivning? Vilka övriga eventtrender behöver vi tänka på vid planeringen?
  2. Vi ser till att involvera teamet och våra partners i diskussionerna och kommunikationen både i syfte att sätta upp gemensamma mål men även för att se till att vi levererar på bästa sätt enligt vår plan
  3. Se över villkor med alla eventleverantörer så att de efterlever våra hållbarhetsmål
  4. Involvera och motivera alla syftet med ett hållbart event
  5. Mäta och utvärdera samt ta lärdom och utvecklas ihop med dig för framgångsrikt resultat.
Hållbara och framgångsrika event. Ekologiskt och närproducerad mat.

Trender inom eventbranschen

Vilka är trenderna inom mötesindustrin och vad ska du tänka på vid planering av ditt event? Läs gärna mer kring hållbara event och checklista vid planering på nedan länk.

https://www.verksamt.se/starta/hallbarhet/hallbara-evenemang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *