Kul att du landade här hos oss en stund. Här får du lite inspiration kring olika typer av möten & events som vi genomfört samt lite bra tips.  

Våra eventuppdrag 

Vi är stolta över våra uppdrag och vi jobbar med olika typer av möten & events inom flera branscher. Vilka typer av aktiviteter har vi då genomfört? Jo alltifrån kick-offer, konferenser, kundresor och olika typer av wow-upplevelser. 

Vi producerar idag events för företag inom flera olika branscher och med olika mål inriktningar på sina aktiviteter. 

Några av de aktiviteter vi gör idag:

  • Företags kick-offer
  • Företagskonferenser
  • Inspirationsresor och upplevelser 
  • Frukosleveranser
  • Dekoration av kontor 

Allt för att inspirera, motiverar och skapar glädje för de anställda, leverantörer och såklart kunder. 

Nedanför bjuder vi dig på några värdefulla tips på hur vi kan hjälpa dig leverera bästa evenemangen.


Inspireras av våra tidigare events

Att samarbeta med företag verksamma inom olika branscher och olika syften med sina aktiviteter tillhör vår vardag. Oavsett vad du vill uppnå med ditt evenemang så ser vi till att plocka in just den kunskap som du efterfrågar.

Det vi vill säga är att du kan känna dig trygg att vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att omvandla dina möten och events till fina minnen.  

Ta gärna del av ett utplocka av våra tidigare evenemang  från olika typer av företag och målgrupper, branscher, destinationer och evenemang.

Olika evenemang
Olika evenemang och miljöer

Vi vill gärna vara en del av din eventresa! Låt oss skapa något ihop – något som vi kryddar med det “lilla” extra. Hör gärna av dig: https://www.likeafox.se/kontakta-oss-eventexperter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *